Το Ιατρείο

 

Το ανθρώπινο δυναμικό

Η Κατερίνα, αφού σπούδασε στο King's College London (Πανεπιστήμιο του Λονδίνου), εργάστηκε και μετεκπαιδεύτηκε σε πανεπιστημιακές κλινικές στο Μάντσεστερ και Ληντς, ενώ απέκτησε περαιτέρω εμπειρία εργαζόμενη τρία χρόνια σε κλινική με άτομα περιορισμένης πρόσβασης (παιδιά, φοβικούς ασθενείς, ηλικιωμένους).

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε μεταπτυχιακή εκπαίδευση ενός έτους στην οδοντική χειρουργική.

Τέλος εργάστηκε άλλα δυο χρόνια σαν γενικός οδοντίατρος στο Μάντσεστερ.

Το 2009 δημιούργησε το Dental Studio στα Ιωάννινα, όπου και εργάζεται έκτοτε, παρέχοντας οδοντιατρική φροντίδα υψηλής ποιότητας.

Ο χώρος

Το οδοντιατρείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο χώρο όπου βρίσκεται η οδοντιατρική έδρα (καρέκλα), άνετο και καλόγουστο χώρο υποδοχής, χωριστό χώρο αποστείρωσης και δύο WC.

Η επιλογή τόσο του εξοπλισμού και της επίπλωσης, όσο και της διαρρύθμισης, της διακόσμησης, του φωτισμού και του κλιματισμού κάνει την επίσκεψη του ασθενούς πιο ευχάριστη, ειδικά σε άτομα φοβικά στην οδοντιατρική θεραπεία.

Το οδοντιατρείο παρέχει άψογη πρόσβαση για άτομα σε αναπηρικό καρότσι, με άνετες εισόδους και ασανσέρ, όπως προβλέπεται βάσει της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Ο εξοπλισμός

Πέραν της σημαντικής επένδυσης σε κτιριακές υποδομές, πολύ σημαντική είναι και η επένδυση στην αγορά σύγχρονου εξοπλισμού, που περιλαμβάνει

τελευταίας τεχνολογίας έδρα με ψηφιακή ακτινογραφία

μηχάνημα καθαρισμού χρωστικών με σοδοβολή και ενδοστοματική κάμερα

ασύρματη (Bluetooth) σύνδεση με κεντρικό εξυπηρετητή (server) όπου «τρέχει» το οδοντιατρικό λογισμικό και αποθηκεύεται το αρχείο των ασθενών

ειδική συσκευή υπερήχων για καθαρισμό δοντιών

ειδικό μηχάνημα για απονευρώσεις

ασύρματη σύνδεση με το internet (wifi)

Η περιοχή

Το οδοντιατρείο βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Αγγέλου 53, στο εμπορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Στεγάζεται στον πρώτο όροφο νεόδμητης πολυκατοικίας που πληρεί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, λειτουργικότητας, άνεσης και αισθητικής.